NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La III edició d'Avalem Joves Plus crea 29 llocs de treball

Compta amb una subvenció de més de 363.000 euros

L'Ajuntament d'Ontinyent ha rebut una subvenció de 363.059,29 euros que permetrà contractar un total de 29 persones desocupades gràcies a la tercera edició de “Avalem Joves Plus” del Consell. Es tracta dels programes EMCUJU i EMPUJU, dotats amb fons europeus i autonòmics i que l'Ajuntament els complementarà amb altres 282.370,65 euros per equiparar les retribucions d'aquests beneficiaris a la resta de treballadors municipals, garantint unes condicions de treball el més dignes possible.

El procés de selecció per a aquests dos programes està fent-se a través de Labora (antic SERVEF), que serà qui proporcione el llistat de candidats/es als diferents llocs de treball. En tots els casos els i les aspirants hauran de ser menors de 30 anys i estar inscrits al Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

Els dos programes els ofereix la Generalitat Valenciana a través del SERVEF i impulsen a Ontinyent en l’aposta del govern per l’ocupació, tant de manera directa com indirecta a través d’accions com els Plans de Reactivació Econòmica i Foment de l’Ocupació.

En tots els casos les persones contractades tindran una dedicació de 37’5 hores setmanals durant 12 mesos, rebent una retribució mensual que anirà, segons la funció de la qualificació professional del lloc de treball, dels 1083 als 1627 euros bruts, incloent l’aportació municipal.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.