NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El barri de l'Aljorf acull del 2 al 4 d'adost les festes patronals

Una festivitat en honor a Sant Domingo on enguany s'ha reivindicat la figura dels joves festers

El barri de l’Aljorf ha celebrat del 2 al 4 d’agost les seues festes patronals en honor a Sant Domingo on també reben protagonisme la Mare de Deu del Rosari i el Beat Nicolás Factor. Unes festes que duren un cap de setmana i que continuen mantinguent-se gracies a l’esforç de la associació Amics per la Festa,  que recapta fons durant tot l’any per sufragar les despeses. Per això, enguany han fet una crida a la gent jove del barri per a que formen una comissió de festers i continuen amb la tradició.

El divendres de vesprada aquest barri amb identitat de poble va donar inici a les festes amb el Sant Rosari, un posterior sopar de baix braç i una nit de ball. L’esdeveniment mes important del dissabte va ser la missa en honor a la Mare de Deu del Rosari i del Beat Nicolàs Factor.

Finalment el diumenge es celebrava la missa en honor al patró de l’Aljorf Sant Domingo, amb animació vespertina infantil de aigua i cucanyes. La nit del diumenge va arrencar amb la processó del Sant, un sopar baix braç i una festa de farolets per als assistents.

Des de la Associació Amics de l’Aljorf reivindiquen la figura dels jovens festers, pues podrien dinamitzar, modernitzar i engrandir les festes d’aquest barri d’Albaida

Aquest any la Associació ha vulgut convidar a la representant municipal de l’àrea de festes per a que coneguera l’ambient festiu i familiar de l’Aljorf


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.