NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El tradicional Seven Safor de rugbi platja compleix 25 anys a Gandia

Una edició molt solidaria que bat rècord de participació femenina amb la inscripció de 7 equips

Dissabte es va celebrar a la platja de Gandia la 25 edició del torneig internacional de rugbi platja Seven Safor, que tradicionalment organitza pel Club de Rugbi La Safor, un acte que va reunir a un total de 10 equips masculins i 7 femenins procedents de la Comunitat Valenciana, Madrid i Castilla la Mancha.

Es tracta sens dubte d'un dels tornejos esportius estivals més longeus dels quals es celebren a la ciutat de Gandia, només superat pel Orysol de tennis.

Això si, el jugadors i jugadores han d’adaptar-se a l’arena de la platja que incrementa la dificultat i no permet el mateix equipament que al camp.

Una de les grans novetats de les últimes edicions d'aquest certamen internacional ha sigut el desenvolupament de la competició femenina, fins al punt que, per al torneig d'enguany, les xiques han batut el seu rècord d'inscripció. No obstant això, ningú va ser capaç d'arrabassar-li el títol als vigents campions tant masculins com femenins.

Un any més, els xics del València Nightingales i les xiques del Pingüinas es van apuntar les victòries.

També va haver-hi partits d'exhibició disputats per xics i xiques de la Fundació Espurna que practiquen rugbi, demostrant que és un esport inclusiu i que tots tenen cabuda en ell.

El torneig va tornar a ser una autèntica festa del rugbi platja. Despés de finalitzar competició a la platja, tots els equips van  gaudir d’un rostit crioll, així com del lliurament de premis i una festa posterior en les instal·lacions pròximes a l'estadi Fort Llopis del Grau de Gandia.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.