NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

VIII concurs internacional de quartet de clarinets "Clarinetíssim"

Un esdeveniment que congrega a més de 30 alumnes participants i atorga premis de fins a 1.200 euros

L'Acadèmia Internacional de Clarinet ha celebrat aquest passat cap de setmana la vuitena edició del Concurs Internacional de Quartet de Clarinets "Clarinetíssim" al cinema Odeón d’Albaida. Es tracta d’un esdeveniment internacional en el que enguany han participat 30 alumnes de les categories A I B i en el que s’han classificat 3 quartets de clarinets de distintes edats, amb premis de fins a 1.200 euros per al primer lloc.

Es tracta d’una activitat que també serveix als participants per a mesurar el nivell de les seues habilitats així com de enfrontar-se als nervis d’interpretar les peces davant d’un públic.

Depenent de la categoria els participants han degut interpretar una peça obligatòria establerta pel jurat. La majoria de les peces escollides son nacionals perquè des de la Acadèmia volen potenciar la musica espanyola i incentivar als compositors a dissenyar obres especialment destinades al Clarinetíssim.

Una prova que ha comptat amb premis d’inclús 1.200 euros. Alguns d’ells també han inclòs beques per a ajudar als guanyadors en la continuació de les sues carreres musicals.

La gran qualitat dels musics que s’acosten fins a Albaida per tal  de participar al Clarinetíssim dona encara mes prestigi a aquest concurs que atrau no sols a artistes nacionals sinó també de altres parts del mon.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.