NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Mª José Tortosa, alcaldessa de Vallada, es reelegida presidenta de la Mancomunitat la Costera-Canal

Elegida amb suport unànime, Tortosa advoca pel treball conjunt independentment del color polític

Mª José Tortosa ha revalidat la presidència de la Mancomunitat de Municipis de la Costera- La Canal de Navarrés, en un ple en el qual l'alcaldessa de Vallada, del PSPV, va ser l'única candidata al càrrec. En la votació, que es va realitzar a mà alçada Tortosa va rebre pràcticament el suport unànime amb 16 vots a favor, una abstenció i cap vot en contra.

Ara la presidenta gestionarà aquest organisme durant els pròxims quatre anys (2019-2023) amb la intenció de  donar continuïtat a la labor desplegada en el passat mandat i amb el suport de totes les forces polítiques representades en l'organisme.

L'alcalde de la Font de la Figuera i portaveu de Compromís, Vicent Muñoz, que ha estat al costat de Tortosa com a vicepresident ha demanat la mateixa confiança i predisposició per al mandat que comença.

Des del PP, Evarist Aznar, alcalde de la Llosa de Ranes, va posar de manifest el «consens» amb el qual es treballa en la mancomunitat i que s’espera continue fent-ho.

Vicent  Mahiques, alcalde de Barxeta i representant d'EU, va afirmar que la reelecció de Tortosa «és el resultat del treball realitzat aquests quatre anys donant l’enhorabona a la presidenta.

Per part seua, el representant de Ciutadans i alcalde de Llanera de Ranes, Antonio Vicente Lluch, va demanar «més transparència i que es done suport als pobles més xicotets . A mes, va oferir Llanera per a ser seu d’una de les fires que organitza la mancomunitat.

Tot seguit, Tortosa va exposar els reptes i les línies mestres que regiran el mandat que ara comença. Plans d'igualtat; programes de joventut o la potenciació del Pacte pel Territori. A més del pla de dinamització turística que serà un dels grans reptes de la legislatura. La presidenta va afirmar que tot això ha de vindre de la mà de la reforma dels estatuts per a adaptar-se a la llei de mancomunitats i va assenyalar que els responsables d’aquestes àrees començaran a treballar a partir del 12 d’Agost.

En la Costera - Canal l'aposta és ser una mancomunitat d'àmbit comarcal que desenvolupe projectes i programes europeus d'envergadura, i amb més competències a part de la prestació de serveis, per a això es necessari tenir un secretari a temps complet. Una tasca en la que ja se està treballant

Tortosa es va mostrar molt contenta i satisfeta pel potencial que veu en la Mancomunitat de La Costera – La Canal i va asseverar que es tractarà d’obtenir el màxim rendiment per a aconseguir el benefici de tots els ciutadans. La presidenta va concloure asseverant que aquesta es una qüestió que sols es pot aconseguir si tots es grups remen en la mateixa direcció, independentment del color polític de cadascun.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.