NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Els xiquets de Miramar celebren el dia del patró, Sant Andreu, amb una programació molt variada

Tallers infantils, un correbous de braus inflables i una festa de l'escuma per combatre la calor

Miramar continua amb el calendari d’actes dins de les seues Festes en honor a Sant Andreu que es celebren del 5 al 11 d’agost on la pólvora ocupa un paper protagonista.

El dijous 8 d’agost, la localitat va celebrar la Festa en honor al patró del poble Sant Andreu.

A partir de les 10:30 del matí els menuts van tenir l’ocasió de pujar en un trenet infantil amb eixida des de la Plaça Major. Paral·lelament i al mateix escenari, l’Ajuntament de Miramar va programar una sèrie de tallers infantils on els menuts, acompanyats per pares i organitzadors van poder dibuixar i pintar unes plantilles molt estiuenques. A més, també van haver hi manualitats com la globoflèxia  on es feren formes d’animalets, un taller per a fer figures de fang o decoració corporal amb pintura de colors.

Ja de vesprada, va continuar la programació lúdica infantil amb un correbous que va recórrer la zona compresa entre el Carrer Major i el Carrer Pilotaris. Una activitat molt cridanera on s’utilitzaren quatre braus inflables que van emular els populars “encierros” de Sant Fermín. Aquesta mena d'activitat va tenir gran èxit entre els xiquets i xiquetes de Miramar, que van poder fer retallades i apropar-se més que mai a un animal d’aquesta envergadura.

Es tracta d’una iniciativa que està agafant molt d’èxit i s'està portant a terme a altres municipis perquè permet gaudir de la festa sense cap patiment per als animals. Sens dubte, una original proposta alternativa als polèmics correbous tradicional.

En finalitzar el recorregut dels braus, al carrer Pilotaris va donar inici una multitudinària festa de l’escuma que va congregar a menuts, adolescents i pares. Al so dels èxits musicals d’aquest estiu 2019, tots es van divertir amb aquesta proposta refrescant que a més també va servir per a llevar-se la calor després de la intensa recorreguda taurina, en un mes d’Agost on les temperatures del dijous superaren els 35 graus a la comarca.

En aquest dijous on els majors van honorar al patró Sant Andreu i als Sants de la Pedra, Miramar  va oferir una variada programació per a que els menuts també tingueren la seua festa.

Els actes continuen hui divendres amb la Festa al Santíssim Crist de l’Empar i a la Verge del Carme i amb la cavalcada de disfresses. Demà dissabte serà el dia dedicat a la joventut i el diumenge, 11 d’agost, serà la clausura de les festes patronals de Miramar en honor a Sant Andreu, amb l’esperada Festa de Moros i Cristians.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.