NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Xeraco culmina les Festes Patronals amb una paella gegant

600 comensals i molta diversió amb una disco-escuma i bou mecànic

El dimecres 7 d’agost, una de les últimes cites del programa festiu en Xeraco fou de tipus gastronòmic i amb el plat que defineix als valencians com protagonista: la paella. L’empresa Sabors Càterings, de Ròtova, fou l’encarregada de cuinar en directe 7 paelles, una d’elles vegana que va necessitar d’uns 80 quilos d’arròs per donar a menjar a unes 600 persones. Així a la carpa del carrer Consell acudiren els veïns que, amb prèvia adquisició de tiquets van tindre dret a beguda i plat de paella. L’escudellat i repartiment es va fer amb art i rapidesa el que va demostrar l’experiència d’aquesta empresa per la que s’aposta des de fa anys.

I després del postres i d’una bona sesta, tocava gaudir de jocs al mateix carrer; jocs aptes per a menuts i adults, amb aquest bou mecànic o amb la disco-escuma.

El bou és una atracció que ofereix hores de rialles amb un repte difícil de superar però que pocs es resisteixen a intentar; al final mantenir-se damunt d’ell és una tasca quasi impossible per a aquests valents.  I altra activitat molt esperada fou la festa de l’escuma ideal per a mitigar un poc la calor i que va incloure discoteca i sinó vegen com ballen aquestes joves. Moments de diversió que ens venen de cine per fer valoració dels dies viscuts.

Efectivament la comissió de festes del 2019, la penya “El que hi ha juga” ha superat els objectius amb escreix organitzant actes diversos de molta participació on han destacat els de tipus coeter.

Amb la feina ben feta Xeraco posa el fermall d’or a les festes patronals del 2019.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.