NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La fortalesa mora torna a mans de cristians en l'Ambaixada

Una celebració que posa el fermall d'or a les Festes del 2019

L’últim dia de festes Aielo rendia homenatge al patró Sant Engraci; sent a més aquest dia on el castell tornarà a mans del bàndol de la creu. L’ambaixada tindria lloc a la una de la matinada, la del set al vuit d’agost; moment on encara la bandera de la mitja lluna ondejava en la fortalesa. Les tropes cristianes iniciaren el seu camí fins el castell, precedides per un ball d’arqueres. De la comparsa Asturs, l’ambaixador cristià Francisco Fernández marxa fins al centre de la vila en busca de la rendició dels moros.

La crida fa efecte i els càrrecs moros fan aparició; sent l’ambaixador, de la comparsa Garbellàrabes, Ángel Castillo el que continue el diàleg.

Però ja sabem que solucions hi ha poques ja que els cristians volen recuperar el que un dia perderen.

I la guerra esclata primer amb pólvora i tot seguit amb una cruenta batalla cos a cos amb espases on cadascun dels moros serà aniquilat.

 I així els cristians tornen a conquerir la vila d’Aielo; rememorant la nostra història tal  i com s’ha fet durant tots els dies festius de forma excepcional.

I si alguna cosa tenen clar tots els càrrecs festers és l’entrada es converteix en l’acte favorit i el que perdurarà per sempre en la memòria.

I si els protagonistes estan satisfets més encara tot el poble que sap valorar l’esforç realitzat.

I així amb aquestes bones sensacions Aielo de Malferit tanca les festes patronals i de Moros i Cristians del 2019.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.