NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Els joves de Miramar celebren el seu dia dins de la programació de les festes patronals

Cavalcada de disfresses i processó per a honrar a la Verge del Rosari

Miramar va acollir entre el divendres 9 d’agost i el dissabte dia 10 les tradicionals cavalcades de disfresses dins de la programació de les festes patronals en honor a Sant Andreu.

El divendres després de la processó del Santíssim Crist de l’Empar i de la Verge del Carme la plaça de l’Ajuntament de Miramar es va omplir sobre tot de joves per a celebrar la cavalcada de disfresses amb caracteritzacions a la última tendència com aquest grup d’adolescents vestits de la sèrie  La Casa de Papel

 

 

Una cavalcada nocturna que va comptar amb amenització musical amb ritmes brasilers al cap davant amb batukada i amb xaranga a la cua, ambdues a càrrec del grup Batuxanga.

 

 

Entre les disfressats també vam poder vorer a Fredy Mercury acompanyat d’un cor Gòspel a un grup de Super Womans, a aquestes cavernícoles o inclús a faraons de l’antic Egipte acompanyats pels personatges de la casa de papel.

 

 

El dissabte Miramar va celebrar la festa de la Joventut dins del programa d’actes de les festes en honor a Sant Andreu. De vesprada en un entorn mes relaxat, vas ser el torn dels menuts que es van disfressar acompanyat dels pares. A la cavalcada infantil amb eixida des de la plaça de l’Ajuntament van predominar les disfresses grupals i fetes a mà, com aquesta grandíssima família Simpson o aquesta altra de flors, amb granger inclòs. Una gran varietat de temàtiques sobre tot centrades en la fantasia, en els contes i en les series infantils que han marcat etapes en la vida de moltíssimes generacions

 

 

Una divertidíssima cavalcada tant per als xiquets i xiquetes de Miramar com per als pares que va comptar amb ambientació musical a càrrec de la Unió Milamarina  i que va recórrer el trajecte fins al Carrer pilotaris on es va celebrar una festa de l’Aigua baix el lema “Portat el teu poal”.

 

 

El dissabte per la nit la localitat va acollir la segona de les dues processons que Miramar celebra per a honorar a les imatges a les que es ret devoció. La processó en honor a la Verge del Rosari . Amb aquesta i la del divendres, el rector de la localitat ha fet un molt bon balanç en quant a participació.

 

 

La processó per a honorar a la Verge del Rosari es celebra l’últim dia de festes i esta organitzada generalment pels joves i també per algun grup de xiques adolescents . El rector de la localitat ha fet una crida per a buscar quintes de major edat que puguen tenir mes responsabilitat per a promocionar i sufragar aquesta processó

 

 

Ha incidit en la importància de mantenir viva aquesta tradició religiosa entre el joves de la localitat que també participen de forma molt activa en la resta de la programació durant les festes patronals.

 

 

Aquesta gran participació juvenil es la peculiaritat de la processó en honor a aquesta Verge. Sens dubte, un acte que els milamarins, sobre tot els de menor edat han de cuidar per tal de mantenir.la i que no es perda en el temps.

 

 

Una processó en la que va predominar l’ambient juvenil. Pues participen la majoria dels xiquets i adolescents de Miramar, molt d’ells també acompanyats dels pares. Les encarregades de portar el pas de la Imatge durant el recorregut sol varia any rere any però sempre son xiques adolescents. Un recorregut pels carrers que també va comptar amb la participació de les autoritats locals i amb devots de major edat que passejaren els ciris fins a la parròquia de Sant Andreu Apóstol, acompanyats per la musica de la Unió Milamarina.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.