NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ontinyent posa en marxa un dispositiu especial de més de 200 persones per als Moros i Cristians

A més, ofereix cadires gratuïtes als majos de les residències

L’Ajuntament d’Ontinyent ha preparat un dispositiu especial per a les festes de Moros i Cristians tenint com objectius principals assegurar la neteja i la seguretat. Per a tal efecte es coordinaran més de 200 treballadors, des d’agents dels cossos i forces de l’Estat a treballadors municipals i de neteja. El dispositiu especial reforçarà la seguretat dels espectadors i el correcte tràfic de vehicles tant als enclavaments que alberguen les activitats de la “Setmana Gran” com als voltants i en punts més allunyats, a més, per a prevenir robatoris. Els cossos de seguretat s’han reforçat, seran 12 més els agents de Polia Nacional que actuen al dispositiu; a ells es sumen Protecció Civil, Guàrdia Civil i els agents de la policia local, els quals duplicaran la quantitat de patrulles de vigilància.

Les festes comencen el proper dia 18 amb el pregó i els actes es succeiran fins el 8 de setembre amb la processó de pujada. Les entrades del bàndol cristià i moro serà el divendres 23 d’agost i per a aquest acte la regidoria de Festes ha ofert als majors de la residència de la localitat, la de Sant Francesc, la Saleta i l’Hospital de la Beneficència, la possibilitat de disposar de cadires gratuïtes per a poder presenciar i gaudir de l’Entrada. També ha posat a la seua disposició el trasllat, també gratuït a través d’un equip de voluntaris de Creu Roja i seguint les recomanacions de les pròpies residències, les cadires tindran accessibilitat adaptada per a persones amb mobilitat reduïda.

Des de l’Ajuntament també es recorda que enguany s’ha fet un esforç econòmic suplementari per a poder retransmetre els actes festius a través dels mitjans i xarxes socials. Ací tenen els que es gaudiran en directe per la TV Comarcal  


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.