NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Xàtiva contractarà a 24 joves amb el programa Avalem Joves Plus

I l'Alcúdia de Crespins rep del mateix programa més de 110.000 euros

Un any és, el programa Avalem Joves Plus subvenciona a joves menors de 30 anys amb un contracte d’un any de durada en prop de 500 ajuntaments de la Comunitat Valenciana i dos dels beneficiaris són Xàtiva i l’Alcúdia de Crespins.

La subvenció rebuda a Xàtiva ascendeix a 396.041 euros per incorporar a 24 joves; sent una de les ciutats amb més pressupost d’ajudes. Per una banda es troba la subvenció destinada a persones joves qualificades, EMCUJU, majors de 16 anys. Els títols que es requereixen en aquest cas són: 1 en Grau en Gestió Turística; 1 en Grau en Economia; 3 Tècnics Superiors en Sociocultural i Turística, 1 Tècnic Superior en Projectes d’Edificació i 5 Tècnics Superiors en Administració i Finances. Per altra banda, el programa EMPUJU va dirigida als joves no qualificats i ofereix 6 llocs de treball per a Conserges i 7 per a Peons generals, 2 a jardineria, 2 a obres, 2 a agricultura i 1 a neteja. En tots els casos, els joves interessats han d’estar inscrits en el Servef com a demandats d’ocupació així com donats d’alta en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil a l’àmbit territorial de la Comunitat Valenciana.

Per la seua banda l’ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha rebut 110.356,94 euros d’Avalem Joves Plus. Aquest programa del Servef té una triple finalitat: millorar l’ocupabilitat dels menors de 30 anys; proporcionar experiència laboral i posar en valor el talent jove a l’administració pública, una iniciativa que ha contribuït a que la desocupació juvenil a la Comunitat haja caigut.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.