NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Sanitat millora la planta de Vigilància intensiva de l'Hospital de Gandia

A més, disposa a la instal·lació d'una habitació per al duel

L'hospital Francesc de Borja de Gandia incorpora noves mesures en la seua Unitat de Vigilància intensiva (UCI) per a millorar l'estada dels pacients. Una de les mesures ha sigut el condicionament d'una habitació individual separada de la resta dels llits per a l'acompanyament en duel, així com per a aquells pacients que estan esperant a la implantació del marcapassos, de manera que en aqueix temps previ a la intervenció puguen estar al costat dels seus familiars.

Una altra de les mesures adoptades és la possibilitat que les mares que acaben de donar a llum i que, per complicacions en el part, hagen ingressat en l'UCI, puguen mantenir el contacte amb el nounat, sempre que no hi haja cap impediment de tipus clínic. Una mesuro no solament és positiva per al bebè, sinó que a més redueix l’estrès i l'ansietat de la mare, la qual cosa afavoreix la seua recuperació.

A més d'això, l'hospital ha instal·lat en aquesta àrea cortines per a separar els llits amb la finalitat de preservar la intimitat dels pacients. Aquesta, juntament amb la instal·lació de rellotges, era una de les peticions que, tant els propis pacients i els seus acompanyants com els professionals de l'UCI demandaven.

Les hores de les visites també s'adapten a les novetats. Encara que es manté l'horari fix habitual, de 7.30 a 8, de 13 a 14 i de 19.30 a 20.30 hores, hi ha la possibilitat de permetre la visita fora d'aquests en cas que no siga possible ajustar-se a aquests.

Quan un pacient ingressa en l'UCI, els seus familiars reben un fullet informatiu amb indicacions i recomanacions per a un correcte funcionament de la sala.

En el fullet també es recorda que, si l'estat del malalt ho permet, pot disposar de llibres, revistes o una ràdio amb auriculars, així com uns altres útils de neteja personal.

Les mesures renoven també que en el cas que el pacient no puga comunicar-se verbalment amb els professionals sanitaris, existeix a la seua disposició cartells en diversos idiomes que indiquen, mitjançant una o dues paraules i un dibuix o símbol corresponent les possibles necessitats del pacient en aqueix moment.

L'ús del telèfon mòbil per part de pacients i familiars també s'ha flexibilitzat i es permet en determinades ocasions, sempre que no interrompa el treball dels sanitaris ni moleste la resta d'usuaris.

El centre sanitari informa que el seu servei de Medicina Intensiva seguirà treballant per a continuar adoptant noves mesures per a continuar avançant en el tema de la humanització de l'àrea en benefici de pacients, acompanyants i personal sanitari.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.