NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Campanya No és No de la Fira de Xàtiva

La ciutat habilita punts violeta i llança un vídeo d'Alfredo Pardo i la cantautora Gem

Enguany la campanya No és No de la Fira d’Agost de Xàtiva és més completa per aplegar cada vegada més lluny. La iniciativa, que ha tingut molt bona acollida en anteriors edicions, per tractar d’eradicar la discriminació per qüestió de gènere present més encara en dies festius com és la Fira comptarà amb tres punts violeta; concretament al festival Al Ras, a la carrera de motos i a les paelles. En aquests punts trobarem dos promotors d’igualtat, una psicòloga i una criminòloga, professionals destinats a ajudar i sensibilitzar.

La campanya continua apostant pel merchandising amb la creació (8´14; 8´26) de polseres, separadors, motxilles i ventalls on podem trobar informació com protocols d’actuació o telèfons.

A més es mantindran els photocalls al punt no és no a la Font del Lleó i el fotoràpid del 16 al 19 en horari de vesprada. També el 17 i 18  hi haurà tallers de sensibilització per als xiquets a l’espai Dona’t a conèixer d’11 a 14 on es realitzaran customització de samarretes i xapes.

Per altra banda, amb l’objectiu de visibilitzar fora de Xàtiva que la ciutat afavoreix i defèn el feminisme s’ha creat un vídeo realitzar per Alfredo Pardo amb música composta per la cantautora Gem.

La Reina de la Fira també ha convidat a tothom a participar en aquesta campanya per fer una fira més inclusiva i respectuosa.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.