NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Turisme Comunitat Valenciana adequarà els recursos i serveis turístics de 22 municipis de la Costera, la Canal i la Vall

Una inversió de 260.000 euros en la que Llutxent s'emporta la subvenció més quantiosa

Turisme de la Comunitat Valenciana ha beneficiat amb més de 260.000 euros a 22 municipis de la Costera, La Canal i la Vall d’Albaida per a l’adequació i millora dels seues recursos i serveis turístics.

La subvenció més quantiosa se l’emporta l’Ajuntament de Llutxent amb 37.675, 72 euros per a la Ruta dels Forns de Calç i Pedra en Sec. El municipi està reconstruint els forns de calç, va arribar a tindre 48 en un projecte impulsat pel consistori per a recuperar aquesta part de la història local. Li segueixen Castelló de Rugat i Xàtiva amb 33.700 euros d’ajuda; al primer cas es millorarà el Palau Ducal dels Borja; l’emblemàtic edifici que l’any passat va aconseguir una ajuda de la Generalitat amb fons europeus Feder de 200.000 euros per a la seua rehabilitació; en la capital de la Costera servirà per adequar altre espai vinculat a la família Borja, concretament el Centre d’Interpretació-Espai Borja. Altra ajuda important se l’emporta la Ruta de les Fonts de Millares que serà millorada amb 26.257,23 euros.

 

 

Altres ajudes van dels 13.467 euros per a l’àrea multiaventura Pont de l’Arca d’Aielo de Malferit als 3.282 euros per a l’equipament d’una àrea recreativa de Bicorp. Dins d’elles trobem la millora de grans atractius turístics com la senyalització de la Ruta dels Refugis Militars Antiaeris de la Guerra Civil; la renovació de la il·luminació de l’oficina de turisme; el Museu Internacional de Titelles i la Sala de Betlems i Diorames d’Albaida; l’adequació de l’Aula Natura de Vallada o l’equipament de la platja-llac de Playamonte de Navarrés.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.