NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

IVACE subvencionarà punts de recàrrega per a vehicles elèctrics en 5 municipis de la Vall i un de la Safor

Seran punts d'us públic ubicats a l'Ollería, Albaida, Atzeneta, La Pobla del Duc, Montaverner i Bellreguard

La Conselleria d'Economia, a través del Ivace, subvencionarà enguany la implantació de 225 punts de recàrrega per a vehicles elèctrics amb una inversió total de 1,47 milions d'euros, dins del Pla d'Impuls del Vehicle Elèctric de Ivace Energia.

Segons un comunicat de la Generalitat, aquests 225 punts estaran distribuïts en 103 estacions de recàrrega, la gran majoria d'elles d'ús públic, que evitaran l'emissió a l'atmosfera de 3.794,6 tones de CO2 a l'any i permetran anualment un estalvi de 1,6 milions de litres de combustible.

Del conjunt dels punts subvencionats, 138 corresponen a projectes presentats per part dels ajuntaments, que rebran una ajuda del 80% del cost dels projectes i, en el cas de les empreses, per a les quals la subvenció prevista és del 40% del cost, es recolzarà la instal·lació de 87 punts de recàrrega.

Dins de les nostres comarques la vall d’Albaida es la que mes es beneficiarà d’aquesta iniciativa, on s’instal·laran punts de recarrega en 5 municipis. Rebran ajudes per a aquest projecte les localitats d’Albaida, l’Olleria, Atzeneta d’Albaida, la Pobla del Duc i Montaverner. A més, en la comarca de la Safor l’única ciutat que rebrà suport per part de l’Ivace serà Bellreguard.

Del total dels punts de recàrrega que el Ivace subvencionarà, 57 són de recàrrega ràpida, que tarden 20 minuts en una recàrrega completa, i 168 necessiten al voltant de dues hores per a la recàrrega.

La directora general de la entitat, Júlia Company, ha subratllat que l'evolució cap a una mobilitat sostenible és un dels eixos prioritaris del Ivace i que l'estratègia consisteix a donar suport a les iniciatives que donen prioritat a les maneres de transport més netes i eficients.

Un dels principals punts en els quals es basa aquesta estratègia és el foment de la mobilitat elèctrica, per al que s'ha elaborat el Pla d'Impuls del Vehicle Elèctric i Desplegament de la Infraestructura de Recàrrega, que estableix per a 2030 una quota de mercat del vehicle elèctric del 25% del total de vehicles venuts en la Comunitat Valenciana.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.