NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Proclamació de Festes de la Pobla del Duc

La Pobla del Duc proclama als 18 festers de les Festes 2019 i a la Capitania de Moros i Cristians, enguany del bàndol cristià i de la ma de la comparsa Cordoveses

La Pobla del Duc ha acollit l’acte de proclamació per a iniciar unes festes en honor a la Divina Aurora, al Crist de l’Empar i a Sant Blai, patró del poble, l’últim cap de setmana d’agost i el primer de setembre. La proclamació ha obert un dels actes més esperats i emocionants després d’un any de preparatius, esforç i nervis.

A partir de les 8 i mitja de la vesprada es van reunir autoritats i veïns al Centre Social per a conèixer els festers d’aquest any, les comparses de Moros i Cristians, la Capitana cristiana 2019, el llibre i el programa de festes. Es tracta d’un acte que porta celebrant-se 4 anys.

De la mà de l’alcalde i de la regidora de Festes, els 18 festers del 2019 van rebre un record mentre pujaven poc a poc a l’escenari.

Més tard seria el torn de donar a coneixer als representants de les diferents comparses que participen en la festa dels Moros i Cristians. En aquestes 2019 la comparsa Cordoveses ostentarà la capitania cristiana  amb María José Climent al front.

La pobla del Duc te la particularitat de que cada anys la capitania canvia d’un a l’altre bàndol

També es va lliurar el premi a la guanyadora de la portada del llibre de festes d’aquest 2018: Yana Malynka, on va ser la seua cosina Ana Fayos l’encarregada de recollir-ho.

Seguidament va ser el moment de conèixer un extens i variat programa de festes.

Aquest acte va encetar els dies grans de les festes patronals de La Pobla del Duc i la extensa programació d’actes de la qeu gaudiran menuts i grans, veïns i visitants.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.