NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El XX Festival internacional de musica i dansa de Beniarjó es celebra entre el 22 i el 30 d'agost

El XX Festival internacional de musica i dansa de Beniarjó es celebra entre el 22 i el 30 d?agost i reuneix a grups de la Safor, l'Uruguai, Costa Rica i Sèrbia

L'Ajuntament de Beniarjó ja té tancada la programació del Festival Internacional de Música i Dansa, que enguany arriba a la seua vintena edició. El certamen, que reunirà grups de la Safor, l'Uruguai, Costa Rica i Sèrbia, se celebrarà del dijous dia 22 al divendres 30 d'agost.

Es tracta d’un festival que enguany ha ampliat l’oferta d’actuacions totes elles amb un nexe d’unió, la transmissió de les danses tradicionals

Enguany el cartell ha estat dissenyat pel pintor local Joan Ribes. L’autor ha expressat els motius de la rapidesa del disseny, el que ha volgut expressar i les tècniques emprades en el disseny

El primer a pujar-se a l'escenari serà el Ballet Folklòric Aborigen de l'Uruguai el dijous 22. L'endemà actuarà la Banda Jove Comarcal Safor-Valldigna.

El dilluns dia 26 serà el torn del Grup Folklòric «Tresors del Jade» de Costa Rica. El dimarts 27 es podrà veure a Kud Dule Milosavljevic de Sèrbia, mentre que el divendres, 30 d'agost, tancarà el festival la Agrupació Artístic-Musical Ausiàs March conjuntament amb el Grup de Danses Trapig de Beniarjó.

El festival també comptarà amb una actuació molt especial per als musics que participaran en aquest certamen internacional

El Festival Internacional de Música i *Dansa de Beniarjó s'ha convertit en tot un clàssic de la cultura  saforense durant l'època estival i compta amb una gran acceptació per part dels veïns i veïnes del municipi, així com per part de turistes i visitants. Totes les actuacions estan programades a les onze de la nit en la plaça Ausiàs March de la localitat.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.