NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Nit de l'Olla plena la localitat de color, disfresses i molta diversió

Celebració de la tradicional desfilada de disfresses i una posterior discomòvil a la Plaça Constitució

La localitat del Plomar continua amb els actes dins de les seues festes patronals i de Moros i cristians. Un variat programa que el divendres acolliala Nit de l’Olla, en la que els veïns es disfressen i recórren els carrers mostrant a tots les seues vestimentes.  Una tradicional desfilada en el que participen menuts , joves i grans. Inclus l’alcalde participa d’aquest acte

Una desfilada en la que no van faltar la picada d’ullet a les fruites estiuenques amb aquestes disfresses de meló d’Alger i pinya ni les coreografies grupals  per a celebrar l’època del any de les vacances i de les festes del Palomar. Sens dubte si alguna temàtica va predominar va ser l’estiu.  Però es van poder veure tot tipus de vestimentes, reus, mexicans, sevillanes, minions, les famoses disfresses inspirades en la swerie de la casa de papel i també algun que altre personatge eixit de l’època grecoromana (5:55)

Una desfilada en la que inclús els musics anaven disfressats . Una ambientació musical que acompanyava a les comparses i als veïns, que van fer gaudir i participar a tothom durant el recorregut amb ritmes de xaranga i musica festiva de banda.

Al acabar la desfilada, la música va continuar a la plaça Constitució on tots els participants disfrutaren d’una discomòvil amb els millors èxits de l’estiu.  

Sens dubte, una nit de l’Olla en la que els habitants de El Palomar van omplir de disfresses i bon ambient els carrers i van fer festa tots junts des de l’inici fins al final de la vetllada


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.