NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Potries celebra la segona edició del festival intercultural Potries Musicfest

Del 15 al 18 d'agost amb la esperada actuació del grup Javier Vercher Trio

Donat l’èxit de la passada edició, Potries ha celebrat de nou el Musicfest, entre el 15 i el 18 d’agost. Un festival que ha comptat amb 10 actuacions diferents, ubicades a diversos espais de la localitat i que enguany celebra el seu segon aniversari.

Un festival que pretén ser una trobada de caràcter intercultural combinant música, patrimoni, gastronomia i cultura amb la intenció de donar a conèixer el valor patrimonial d’aquesta població de la Safor que enguany a més ha incorporat més activitats.

Entre les actuacions programades, una de les mes esperades va ser la del divendres amb Javier Verger Trio. Es tracta d’un grup format per tres amics, que pretenen transmetre valors ecològics i de respecte cap a la natura amb les seues lletres. El saxofonista Javier Vercher, impulsor del grup te una gran trajectòria internacional i és un dels millors músics d’aquest país. Ha treballat en Berklee i Nova York amb musics de renom. En 2003 va publicar el seu primer disc en Fresh Sound, Introducing The Javier Vercher Trio. De seguida es va fer un merescut lloc i va començar a ser sol·licitat per jazzistes newyorkins com com Lionel Loueke, Henry Cole o Ferenc Nemeth, amb els quals va formar banda.

Després d’un any d’alt reconeixement cultural, esta segona edició del Musicfest mostra la voluntat de l’equip de govern de Potries de seguir apostant per la cultura com a motor econòmic i de participació social.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.