NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La segon d´Espanya

Una xiqueta del col?legi Calixte III de Canals guanya 3.000 euros al quedar segona en el Certamen Fertiberia de Pintura Rural Infantil

Una estudiant de segon curs del col·legi Calixte III de Canals, Inés Ares Llaudes, ha guanyat una beca de 3.000 euros en quedar segona en el Certamen Fertiberia de Pintura Rural Infantil, que ja va per l’edició número 18. El premi, a més, es completa amb 3.000 euros més, 1.500 per a la compra d’una pissarra i un projector per al col·legi, i 1.500 euros més per a l’AMPA, que els invertirà en la creació d’una aula multimèdia.

La xiqueta també ha rebut com a regal un estoig professional de pintura i una motxilla per a l’escola, així que se’n va més que contenta pel seu èxit artístic.

Este concurs està destinat als escolars de pobles de menys de 25.000 habitants i, en la present edició, han sigut 25.000 els llenços presentats, així que la xiqueta canalina té molt de mèrit en quedar la segona.

El primer premi se l’ha emportat un escolar d’un poble de Salamanca i el tercer un d’un municipi cordovès, així que els guardons han estat molt repartits per tota Espanya.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.