NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Inici a les Festes Patronals i de Moros i Cristians 2019

Els primers actes festius: La Proclamació de Càrrecs i el Pregó

Benigànim va encetar el dissabte 17 d’agost les seues festes patronals i de Moros i Cristians en honor a Sant Miquel, la Divina Aurora i el Santíssim Crist de la Sang amb la celebració de la proclamació de la Regina de Festes i la tradicional engegada de les llums al carrer.

L’acte de Proclamació dona inici a unes festes patronals que es celebren conjuntament amb les de Moros i Cristians on els protagonistes són els joves de 18 anys que formen la comissió de festes, representats per una Reina, triada per votació, un President i una Junta.

L’acte va començar a les 20.00 de la vesprada a la Plaça Beata Inés, on es van reunir tots els festers molt elegants. Es va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Benigànim, Amparo Canals, el regidor de Festes, José Miguel Cháfer, la Junta Central de Moros i Cristians, Amb la Regina i el President de Festes 2019, així com els representants de cadascuna de les filades de Benigànim que van pujar al escenari per ordre. Primer les filades cristianes i després les mores.

I així va arribar el torn de que pujara al escenari la representant per excel·lència dels Moros i Cristians 2019 a Benigànim. Raquel Mateu de la Filà Marraquets que ostentarà la capitania mora 2019, màxima representant de les festes, pujava al escenari junt al seu acompanyant, el seu fill Josep Mateu, i l’ambaixadora 2019, Silvia Muntadas.

Els presentadors d’enguany van donar inici a una nit màgica.

Poc a poc tots van prendre el seu lloc per donar pas als discursos.

President i Regina 2018 es van acomiadar del seu càrrec amb paraules d’agraïment i amb els millors desitjos per als festers d’aquest any

Seguidament seria el torn del President de la Junta Central de Moros i Cristians, que va llançar unes paraules d’unió entre els festers del Crist i les comparses morocristianes, desitjant a tothom que gaudirà de les festes.

Les Regines 2018 i 2019 va rebre un detall molt especial de la mà de l’alcaldessa i el regidor de Festes de Benigànim: un ram de flors. 

La Capitana 2019 de la Comparsa Marraquets, el seu acompanyant i l’ambaixadora dels Moros i Cristians d’enguany també van rebre un quadre condecoratiu a mans dels representants municipals.

I com no, va arribar el torn de paraula a  la Regina 2019, Carla Morillo, acompanyada del President de Festes, Vicent Almiñana.

Amb la disparada d’un Castell de focs d’artifici concloïa l’acte de proclamació i Benigànim iniciava oficialment les seues festes patronals del 2019.

Més tard, el pregoner del 2019, Pablo Almiñana, va dedicar unes paraules al seu poble, amb un discurs molt interesant i particular en el que va finalitzar oferint un xopet d’herberet com a símbol d’unió i germanor


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.