NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Processó al Santíssim Crist del Miracle i a la Sagrada Família 2019

Un dels actes més destacats dins del programa de les Festes Patronals i de Moros i Cristians

El Palomar va viure un dels últims i més destacats actes del seu programa de festes amb la processó del Crist del Miracle, celebrada la nit del dilluns 19 d’agost. Una desfilada religiosa que cada any ix de l’església a les 21 de la nit i on participa tot el poble.

Durant el recorregut el silenci regna per honrar la imatge del Crist en la creu amb les ferides de la crucifixió, decorada amb flors blanques i roges, a qui acompanyen amb gran devoció grans i menuts amb ciris. Així com les autoritats.

La imatge va ser traslladada pels carrers de la localitat fins arribar a l’ermita, on la banda de música va tocar l’himne d’Espanya fusionant-se amb el repicar de les campanes. Una vegada en l’església, els càntics al Crist van posar el punt i final a la processó amb una missa cantada a càrrec del cor de la localitat que roman actiu durant tot l’any a les celebracions religioses de la parròquia

Una processó i en general unes festes patronals 2019 que l’alcalde ha valorat positivament i a volgut agrair atots els representants que les fan possibles any rere any.

Un gran castell de focs d’artifici va enlluernar als veïns, que van observar l’espectacle sense perdre detall. El cel es va omplir de llums de diferents colors per a finalitzar una jornada molt emotiva per al poble de El Palomar


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.