NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Vesprada de berenar a la Plaça Major i inauguració de la Exposició Pintors Locals

Orxatada i visita al Museu Casa Del Pou on els pintors locals han exposat les obres que han realitzat durant l?any

La llosa de Ranes ha celebrat actes previs a les festes patronals pràcticament des de l’inici del mes d’Agost. Unes festes per a honrar la Verge de la Nativitat i al Crist del Miracle que centraran els dies grans entre el 22 i el 27 d’aquest mes.

El dia 19 d’agost a les 19:30 de la vesprada la localitat celebrava un encontre al aire lliure en la Plaça Major i oferia als veïns un berenar d’orxata amb fartons patrocinat per la Pizzeria local Pepe’s, amb una posterior visita a la Sala d'exposicions itinerants del Museu Històric, Artístic i Etnològic CASA DEL POU on els pintors locals exposaren les obres que han realitzat durant l’any.

Una iniciativa cultural molt ben acollida, on els visitants pugueren endinsar-se en els detalls d’artistes llosers com Gabriel Pascual, Amparo Olivares, Mª José Calatayud , David Puig o Fausto Belda entre d’altres, que oferiren amb els seus treballs un variat elenc d’estils i temàtiques.

A més la Llosa esta d’enhorabona perquè enguany les Festes Patronals 2019 compten amb comissió festera. Un grup de de xics i xiques de 25 anys que han participat durant tot l’any en l’organització dels actes de la setmana gran.

Fester i festera major ja han començat a disfrutar també dels actes previs i del programa preparat conjuntament amb la regidoria de Festes

Aquesta exposició continuarà oberta fins a principis de setembre en l'horari habitual del Museu CASA DEL POU.

Les Festes de la Llosa de Ranes arranquen enguany amb força. I amb la nova representació festera a la localitat, a mans d’aquest joves, de segur que la qualitat i varietat dels actes d’aquestes festes 2019, marcaran un avanç i un després.

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.