NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Consellera Rosa Pérez Garijo visita el Museu Fester

Amb la visita s'endinsa en la tradició morocristiana de la localitat

La localitat d’Ontinyent ha acollit la visita de la consellera de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, Rosa Pérez Garijo, ha visitat el Museu Fester, junt amb l’alcalde i el president de Festes, per conèixer més de prop les festes morocristianes en plena setmana gran

La comitiva ha recorregut aquest espai on s’exhibeixen peces emblemàtiques i singulars de les festes de Moros i Cristians com ara fotografies, pintures, escultures, trages de festa, armes, cartells, programes, mobiliari, llibres i altres curiositats.

L’alcalde ha agraït a la consellera l’interès per conèixer més sobre les festes d’Ontinyent i per la tasca en la recuperació de la memòria democràtica en la que treballa conjuntament la generalitat amb el municipi.

El president de Festers també ha fet un alt en l’ajustada agenda morocristiana per a rebre a la Consellera i ha instat a continuar treballant per aconseguir l’anhelada declaració de festes d’interès internacional.

Un reconeixement molt beneficiós per als Moros i Cristians d’Ontinyent que donaria a conèixer les festes a nivell mundial.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.