NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Personalitats i autoritats de tots els signes polítics visiten la Fira d'Agost

Algunes visites com la del conseller d'Habitatge o la del director general de Turisme

La Fira de Xàtiva és una festa de referència al territori valencià; la més antiga de la Comunitat Valenciana declarada, a més, d’interès turístic nacional; així que no ens estranya que vora 200.000 persones la visiten cada any.

D’elles, moltes són personalitats polítiques com el vicepresident segon de la Generalitat i conseller d’Habitatge, Rubén Martínez Dalmau, que fou rebut per l’alcalde; la reina Laura Vidal i altres membres de la corporació i que acudia primerament a l’Ajuntament per signar al llibre d’honor. D’ací es va passejar pel recinte fins arribar a la parada de Bastones Martínez on va departir amb el seu gerent Joaquín del que va rebre el típic garrot de fusta; un dels articles que més es firen en aquests dies.

Una visita que va servir per traslladar el compromís de la Generalitat de dotar a Xàtiva d’un parc d’habitatge públic.

I del conseller passem al director general de Turisme, Herick Campos també present en la fira.

Campos va destacar que l’administració pública vol continuar posant en valor destins turístics d’interior on Xàtiva és un referent.

Altres visites institucionals van estar enfocades a donar encara més visibilitat a la campanya No és No, ampliada en aquesta edició de la Fira del 2019 amb més productes de merchandinsing, més activitats i més punts Violeta. És el cas de Maria Such, directora general de l’Institut Valencià de les Dones

Altres personalitats van ser les del món de les falles. Per primera vegada les Falleres Majors de València acudien a Xàtiva en fira però no van estar a soles sinó acompanyades d’altres falleres majors i Juntes Locals d’altres poblacions.

Al consistori foren rebuts per l’alcalde, la regidora de Falles i el president de la Junta Local, Jesús González.

I si el bastó és un dels productes més tradicionals de la fira xativina els ventalls no ho són menys.

Els polítics “de casa” també aprofiten aquests dies per retrobar-se amb els seus dirigents i companys; és el cas dels membres del PP que celebraren un esmorzar firer.

Ja ho veuen visites de renom com correspon a una fira d’aquesta categoria.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.