NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Fira d'Agost rep al voltant de 200.000 visites

Aquest 2019 s'ha consolidat el nou model proposat per l'equip de Govern

La Fira d’Agost de Xàtiva que es celebra del 15 al 20 des de 1250 per privilegi de Jaume I tancava l’edició del 2019 amb bones sensacions marcada per la gran afluència de visitants, al voltant de 200.000 i la bona acollida en les activitats programades, que sumen més de 80. Es consolida així el model instaurat als últims anys i la consolidació dels canvis que s’han fet respecte a les ubicacions de carpes i espais.

Tot i així en aquesta edició també hem trobat propostes innovadores com la jornada dedicada als afectats de TEA on la fira es quedava muda bona part del dia 19 i altres accions positives com la campanya “No és No” que ha sigut novament un èxit. També ha destacat el treball de les forces de seguretat.

Altra novetat afectava a canvis d’ubicació molt encertats: el Mercat Tradicional Valencià es traslladava del carrer i plaça Santa Anna a la Glorieta José Espejo fent que en Santa Anna la zona Gaming i de videoconsoles s’haja pogut ampliar. Ací una empresa ha ofert tornejos diaris de Fifa i Fornite, a més de sessions de realitat virtual, simuladors de conducció i material professional per a gamers. Una Fira, per tant on es barreja la tradició tal i com correspon a una festa de més de set segles d’història amb la tecnologia i la modernitat; en definitiva, una Fira del segle XXI.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.