NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Festa de les Paelles reuneix a unes 2000 persones

Esgota els 150 tiquets previstos, en una jornada sense incidents

La Festa de les Paelles, esdeveniment protagonista, junt a la cloenda, de l’últim dia de la Fira d’Agost de Xàtiva, tornava a ser un èxit de participació i reunia a unes 2.000 persones. L’organització va esgotar els 150 tiquets previstos amb el que es té dret per a arreplegar els ingredients i que reuneix a una mitjana de deu persones però sempre en són més. Tots gaudiren d’una cita gastronòmica i festiva on destacaria l’absència d’incidents i els problemes amb el alcohol, habituals en edicions anteriors, sobretot quan les paelles tenien lloc per la nit; així la festa es consolida en horari matinal i en el recinte de l’esplanada del pavelló de voleibol alliberat després de finalitzar la Fira del Bestiar del que s’aprofiten les carpes, tant per a cuinar com per a habilitar les taules i cadires en el que es converteix en un gegant menjador.

Ja ens diuen des de l’organització que hi ha paelles per a una gran quantitat de comensals i inclús de quatre nanses com la que veiem que donarà de menjar a 20 persones

Aquesta altra és una paella llutxentina per a 25 i està feta a gas perquè a vindre de fora i per primera vegada es desconeixia que l’Ajuntament també reparteix la llenya.

El que comprovem és que d’aquesta festa gaudeix gent de totes les edats, ací les diferents generacions s’entremesclen i mentre els més majors li posen molt traça molts dels joves encara són inexperts en temes culinaris.

Regnava per tant la germanor i les ganes de passar-s’ho bé amb molts grups de joves abillats amb samarretes confeccionades per a l’ocasió i altres disfressats de reporters que, com nosaltres, cobreixen tot l’esdeveniment. El grup Stolen&Brass animaria les Paelles fins les sis de la vesprada; després va haver ambientació amb música disco i la festa conclouria passades les set de la vesprada.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.