NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'ocupació hotelera de Gandia duplica les previsions durant la primera quinzena d'agost

Dos punts percentuals per damunt respecte al mateix mes de 2018

Gandia ha tancat la primera quinzena d’agost amb una ocupació hotelera dos punts percentuals per damunt respecte al mateix mes de 2018. Un èxit anunciat pel nou director de Turisme Comunitat Valenciana, Herick Campos, en la seua visita a la ciutat, i que és fruit del treball conjunt d’empreses, treballadors, destinacions locals i l’Agència Valenciana de Turisme. Un treball que consolida a Gandia com destinació turística amb els objectius de l’augment de la rendibilitat i la desestacionalització ja que no només en estiu sinó durant tot l’any, Gandia compta amb una oferta de qualitat, complementària, cultural, gastronòmica, de congressos, natura o esportiva.

Una valoració més que positiva, a més si es té en compte que fa quatre anys hi havia un turisme emprat d’altres destinacions de la Mediterrània el que podria haver fet baixar l’ocupació entre un 10 i un 7%; el que no ha ocorregut, havent fidelitzat al turista.

Altre dels assumptes centrals de la visita fou el de consolidar la ciutat com destí intel·ligent. En acabar l’estiu es presentarà el Pla Estratègic de Turisme Intel·ligent de Gandia en el qual es va treballar la legislatura passada.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.