NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Projecte de reindustrialització

Representants de la patronal de La Vall d´Albaida, la Foia de Castalla, l´Alcoià i el Comtat lluiten per la reindustrialització de les comarques

Representants de la patronal de les comarques de La Vall d’Albaida, la Foia de Castalla, L’Alcoià i el Comtat s’han reunit en Ontinyent per a ultimar la proposta que pretenen presentar a la Generalitat per a posar en marxa una reindustrialització d’estes comarques. Es tracta d’una iniciativa que aposta per la renovació dels sectors industrials, aprofitant infraestructures i lluitant per la inversió de les administracions.

La Universitat de València està elaborant un estudi de camp que permetrà a les organitzacions empresarials conèixer en quina situació es troba el sector industrial en estes comarques. El que sí saben és que no arriba al 20 per cent del teixit econòmic dels territoris i, per tant, la veu d’alarma ja està donada.

Estes reunions periòdiques continuaran en el temps en el que s’ha convertit en el centre neuràlgic de la col·laboracions entre les diferents entitats empresarials.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.