NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La festa de les Paelles congrega al voltant de 2000 persones

Porta quasi 20 anys celebrant-se i hi ha un concurs a la millor samarreta

El dimecres 21 d’agost per la nit, el programa de les Festes Patronals i de Moros i Cristians de Benigànim s’encetava amb una cita gastronòmica, el tretzè concurs de paelles, organitzat per a totes les comparses i festers 2018 que va omplir el parc de la Beata Inés amb 2.000 cadires venudes.

Una cita obligada al municipi que porta celebrant-se quasi 20 anys. Unes paelles que van començar com a concurs a la millor elaboració gastronòmica d’aquest plat valencià, però que degut al volum de participants s’ha convertit en un encontre on, això si, els participants competeixen amb premis per la millor samarreta.

A més, els pares i mares dels festers 2019 han volgut reunir-se per a elaborar una paella conjunta i així celebrar les festes en germanor

Participants de totes les edats, com aquestes veteranes veïnes de Benigànim que venen tots els anys...

I inclús penyes que esperen ansioses aquest dia per a disfrutar de la bona paella i del bon ambient.

Unes multitudinàries paelles les de Benigànim 2019 que van reunir tant a joves com a adults, al parc de la beata Inés, en un ambient festiu i de celebració, regat pel fum de les fogates emprades per a elaborar aquesta recepta tan típica de la província de Valencia, que adquireix un altre nivell quan s’elabora a llenya.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.