NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La pluja obliga a suspendre l'espectacle de Cloenda de la Fira d'Agost

Es trasllada a la Casa de Cultura l'acte d'acomiadament de la Reina i Dames

El 20 d’agost a les onze de la nit, Xàtiva hauria d’haver celebrat l’acte de cloenda de la Fira al camp de la Murta amb l’espectacle aeri de bicicletes suspeses des de les altures “Pedalant cap al cel” però la climatologia ho va impedir. Una pluja no forta però sí persistent va obligar a traslladar l’acte, lògicament només la part protocol·lària, a la Casa de Cultura i per als convidats més directes. Tot i així fou una gala més que correcta que va servir per acomiadar a la Reina, Laura Vidal i les seues Dames.

Pel Saló Noble de la Casa de Cultura desfilarien primer les Dames Belén Soriano; Rebeca Marras; Violeta Sanchis i Andrea Vidal; sent l’última en arribar a l’escenari la Reina de la Fira del 2019, Laura Vidal, que va lluir radiant fent front a l’infortuni amb una enteresa admirable.

Una elegància i saber estar de Reina; Dames i acompanyants que s’ha fet visible fins al final.

Després de l’acte sí s’acudiria a la Murta per gaudir i contemplar l’últim castell de focs artificials i també piromusical disparat per la pirotècnia Caballer; un excel·lent fi de festa que serveix per dir adéu a la Fira d’Agost de Xàtiva del 2019, una Fira que s’ha fet inclusiva i que ha ofert tot tipus d’esdeveniments presidits per una convivència enriquidora.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.