NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Primera Comissió de Festers i Festeres de 25 anys encarregats d'organitzar les festes

Després de dos anys de sequera es va dur a terme la presentació de la Comissió de Festers i Festeres del 2019

És l’acte que més llueix en totes les festes i la Llosa de Ranes el va viure la nit del 22 d’agost. Després de dos anys de sequera es va dur a terme la presentació de la Comissió de Festers i Festeres del 2019. Al plenari de setembre de 2018 l’Ajuntament va acordar que tots els anys es propose l’organització de les Festes Patronals als llosers i lloseres que l’any vinent complisquen 25 anys; el que ha possibilitat que aquest any siga especial perquè s’enceta una nova etapa al comptar amb la primera Quinta de Festers i Festeres de 25 anys; enguany els joves que van nàixer en 1994; comptant amb les figures de festera i fester major; Susana González i Carles Huerta.

La gala, celebrada a l’Avinguda Jaume I i presentada per Miquel Cuquerella i Lucía Pla començava amb un vídeo resum del que ha sigut un any il·lusionant i de treball per a que el poble tinguera les festes que es mereix.

 

 

La primera en pujar a l’escenari seria la Festera Major del 2016, Judith Tornero, l’última que va tenir el poble, acompanyada per l’alcalde Evarist Aznar.

 

 

Seguidament seria el torn de presentar a la Comissió de Festers i Festeres d’enguany començant pels membres infantils i després, pels més majorets. Tots van lluir amb les seues millors gal·les; ells de tratge i elles de blanc com les núvies amb vestits vaporosos plens de tul, encaix i pedreria.

Un castell i un enllumenat especial de tons roses i ocres va donar la benvinguda a la Festera i Fester Major. Ja a l’escenari, la Festera Major del 2016 coronaria i posaria la banda a Susana González, representant de la dona llosera en aquest 2019.  L’alcalde faria entrega de l’insígnia al Fester Major, Carles Huerta.

 

 

Els ja proclamats Fester i Festera Major serien ara els encarregats d’imposar la banda i la insígnia a la resta de membres de la Comissió.

 

 

Al seu discurs no faltaren unes paraules d’agraïment als pares i mares.

 

 

L’acte finalitzaria tots en peu amb l’himne de la Comunitat Valenciana.

 

 

La Llosa de Ranes obri així els seus dies festius amb un llarg i ample programa preparat per la Comissió.

 

 

I precisament els col·laboradors en la festa foren també protagonistes al rebre un obsequi per part de la Comissió per l’esforç realitzat com Gustavo Anzar; Salvi Pardo, Regidora de Festes o Saúl Bataller. També es recordaren dels presentadors.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.