NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

XX Festival Internacional de música i dansa

amb una extensa programació nacional e internacional

El certamen internacional de música i dansa de Beniarjò està celebtrant-se enguany del 22 al 30 d'agost en la plaça Ausiàs March de la localitat. Una festival amb una extensa programació nacional e internacional, que enguany arriba a la seua vintena edició i està reunint grups de la Safor, l'Uruguai, Costa Rica i Sèrbia que actuen a partir de les23:00 de la nit . El Festival Internacional de Música i Dansa de Beniarjó s'ha convertit en tot un clàssic de la cultura saforense durant l'època estival i compta amb una gran acceptació per part dels veïns i veïnes del municipi, així com per part de turistes i visitants.

Una cita que també dona veu a les bandes de la terra amb actuacions com la el dia 23 a càrrec de la jove banda de la Safor Valldigna. Un event que no ha volgut pedres ningún veí del municipi i menys el creador del cartell d’aquest festival intenacional tan arrelat a aquest municipi de la Safor.

 

 

El dilluns dia 26 va ser el torn del Grup Folklòric «Tresors del Jade» de Costa Rica. Una actuació de 90 minuts amb un total de 30 artistes i 15 representacuións que han apropat la cultura de Costa Rica a tots els espectadors a través de les vestimentes i els instruments típics d’aquest país.

 

 

Un grup que retorna ja al seu país, després d’haver recorregut al voltant de 20 ciutats en una gira on no han faltat a l’equipatge instrument com la tradicional marimba.

Una XX edició d’un festival internacional de musica i dansa, cita ineludible de l’estiu a auqets localitat de la Safor que està celebrant-se amb gran èxit de participació i amb unes actuación d’una qualitat insuperable.

 

 

 

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.