NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Museu didàctic

El Museu del Tèxtil d´Ontinyent enceta un projecte lúdic i pedagògic per a escolars amb activitats adequades a cada edat

Els col·legis Sant Josep i Martínez Valls d’Ontinyent han encetat aquesta setmana el projecte lúdic i pedagògic posat en marxa pel Museu del Tèxtil Valencià. L’Objectiu no és altre que difondre als escolars una activitat, la del tèxtil, que ha bastit i modelat la comarca i la seua capital des de temps immemorials.

El projecte, basat en l’aprenentatge visual i experiencial té dues parts.

Experimentant amb elements com ara el cotó, la llana i fins i tot el modern kevlar que s’utilitza per als jupetins i uniformes dels bombers, per familiaritzar-se amb tot tipus de fibres.

En la segona fas, els col·legis comptaran amb un dossier a través del qual podran completar a l’aula els coneixements adquirits al museu. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.