NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Festes Patronals i de Moros i Cristians Benigànim 2019

en honor a Sant Miquel, la Divina Aurora i el Santíssim Crist de la Sang.

Amb la proclamació de Carla Morillo i Vicent Almiñana, com a Regina i President del 2019, Benigànim va donar inici el dissabte 17 d’agost a les seues festes patronals i de Moros i cristians en honor a Sant Miquel, la Divina Aurora i el Santíssim Crist de la Sang.

Deu dies molt intensos en els que aquesta localitat va acollir esdeveniments per a totes les edats, lúdics, com les activitats aquàtiques per als menuts, la nit de disfresses o el concurs de paelles, protocol·laris com l’acte de presentació dels festers i religiosos, com la Missa en honor a Sant Miquel o la Processó al Crist de la Sang.

Enguany, a més la localitat va celebrar una multitudinària entrada de moros i cristians amb l’espectacle de la capitania mora dels Marraquets a càrrec de Raquel Mateu.

Unes celebracions que sens dubte, no van deixar a ningú indiferent i que van comptar amb gran nombre de participació tant dels veïns de Benigànim com de visitants de localitats i comarques veïnes.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.