NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'Alcúdia de Crespins celebra la ofrena a la verge de la Divina Aurora

amb un posterior trasllat fins al barri que porta el seu nom i la disparada d?un castell de focs artificials

L'Alcúdia de Crespins va viure el dissabte 31 d’agost el Dia de l'Entrà amb la recepció a les portes de l’Ajuntament de les Festeres i Festers 2019, i de la Festera Major 2019 per part de l’alcalde i de la corporació municipal. Així com la tradicional hissada de banderes i el pregó.

Els festers van seguir des del balcó el discurs de la periodista local Ester Segura, pregonera d'aquest any, que va dedicar unes paraules als protagonistes de la festa, els veins i en especial a Laura Bonany, Festera Major 2019. Una pregonera que va rememorar a través del seu discurs les vivències de la infància a l’Alcúdia de Crespins durant les festes

L'alcalde va agrair el discurs a la pregonera i va dedicar unes paraules als festers d'enguany. Amb l’entrega d’un detall a Ester Segura per la seua tasca de pregonera i la firma de la Regina Laura Bonany al llibre de la ciutat, va donar per conclòs l’acte del prego 2019.

Més tard, a les 21 hores de la nit, a l’Església Parroquial es donaria l’ofrena a la Divina Aurora, on van participar els festers i les festeres, els veïns, la Festera Major 2019  i membres de la corporació municipal acompanyats per les bandes de música. Tota la comitiva va desfilar fins a l’església parroquial on es va fer entrega dels rams.

En acabar l’ofrena la comitiva de representants d’aquestes festes 2019 a més de veïns i fidels, van protagonitzar un trasllat de la imatge de la Divina Aurora des de l’església fins a sa casa, el barri de l’Aurora.

Un passacarrer fins a l’Avinguda Corts Valencianes  va donar punt i final als actes religiosos del dia amb la disparada d’un castell de focs d’artifici.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.