NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La cultura amb les exposicions de fotografia i pintura deixen pas a la devoció per la Divina Aurora dins del programa de festes de l'Alcúdia de Crespins

amb el lliurament dels premis del 30 concurs de fotografia també la del 14 concurs de pintura a l'aire lliure

La cultura sempre està molt present a les celebracions patronals de l’Alcúdia de Crespins. El major exemple va tenir lloc al Dia de l’Aurora, el diumenge 1 de setembre amb el lliurament dels premis del 30 concurs de fotografia “Festes Majors 2019” i la posterior inauguració d’aquesta exposició i també la del 14 concurs de pintura a l’aire lliure.

L’acte que tenia lloc a la sala Generalitat Valenciana amb presència de les autoritats i la Festera Major Laura Bonany, va arrancar amb el lliurament del premi a Sara Ballester a la millor portada de festes.  

Amb un total de 6a obres presentades de 16 autors, el cinquè premi dotat amb 100 euros se’l va emportar mari carmen Pastor per l’obra 1968. El quart premi amb la mateixa dotació econòmica va recaure sobre Vicente Bermudez per l’obra corda en l’Alcúdia. Amb 200 euros el tercer premi fou per a l’obra Carrer de la Creu, de David Fayos). El segon premi dotat amb 300 euros es va atorgar a Alex Navarro per la seua obra A tota velocitat I finalment el guanyador va ser José  Miguel Castello premiat amb 400 euros per l’obra Tempesta sobre l’Alcúdia.

Un concurs amb una llarga tradició a la localitat que ha vist evolucionar  através de les fotografies les generacions de l’Alcúdia de Crespins

Ja de vesprada a les 20:30 del diumenge la localitat va acollir la processó en honor a la Divina Aurora.

Un acte multitudinari on l'emoció i la devoció es feien patents una vegada més.

Primer desfilaren els festers i festeres d'enguany, elles amb els trages regionals de festeres valencianes i ells amb elegants trages en color obscur .

Tot el poble va acompanyar a la benvolguda imatge de la verge, on els fanals del pas i els ciris dels devots anaven enlluernant el recorregut. Un ambient en el que els participants van recórrer en silenci l’itinerari com a mostra de respecte i devoció en el que sols s’escoltava el ritme de la marxa, marcat per la banda de música.

Grans i menuts participaren en aquest solemne acte per a rendir-li culte a la Verge pels carrers del poble en el que és el seu dia.

Una vegada la imatge va entrar al temple parroquial, l’espai es va omplir dels feligresos que la van venerar amb una xicoteta missa i amb cants d’ovació. Al finalitzar els fester immortalitzaren el moment a l’altar i la comitiva de representants, càrrecs municipals i demés veïns de l’Alcúdia es dirigiren cap l’avinguda Corts Valencianes on van posar punt i final a aquest dia dedicat a la Divina Aurora amb un espectacular castells de focs artificials


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.