NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Els polígons locals comptaràn amb instal·lacions d'autoconsum

Una mesura decidida després de reunir-se amb el Conseller d'Economia Rafael Climent

L'Ajuntament d'Ontinyent se sumarà a la iniciativa de la Conselleria d'Economia per a dotar als polígons industrials d'instal·lacions d'autoconsum per a reduir la factura elèctrica de la indústria. Així li ho va avançar dimecres a l'alcalde, el conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafael Climent, en la reunió mantinguda al matí a València. Durant la trobada, entre altres assumptes, es va abordar la necessitat de continuar amb la tasca de fer més eficients els polígons industrials d'Ontinyent.

En aquest sentit, Climent ha avançat que la conselleria mantindrà la seua «aposta decidida a favor de la modernització dels espais industrials, amb dues línies d'ajudes: una, que és la que ve convocant-se aquests anys i que està destinada a millorar els entorns del polígons; i una altra, que s'iniciarà en 2020, vinculada a projectes d'energies renovables i autoconsum que permeten reduir els costos energètics de les empreses. Aquesta nova línia, que tindrà caràcter bianual i pretén facilitar la implantació de centrals minieóliques o plantes fotovoltaiques en polígons industrials que faciliten l'autoconsum reduint la despesa energètica d'aquestes àrees industrials i fer-les més competitives.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.