NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Reducció de la factura energètica de les empreses amb l'ús de les ordenances fiscals

Ontinyent es reuneix amb representant d'ATEVAL i COEVAL

L’Ajuntament d’Ontinyent emprarà les ordenances fiscals per a reduir la factura energètica a les empreses. L’alcalde Jorge Rodríguez, acompanyat per la regidora d’Hisenda, s’ha reunit amb representants d’ATEVAL, ATEVAL-Vall d’Albaida i COEVAL per tal d’estudiar incentius fiscals a les instal·lacions d’autoconsum elèctric, accions que s’afegiran als incentius que ja ofereix l’Ajuntament a les empreses per promoure l’activitat econòmica.

El Govern d’Ontinyent ja ve emprant als últims anys les ordenances fiscals com a eina per retenir i atraure empreses a la ciutat i dinamitzar l’economia. Afavorir la inversió en renovables, a més suposa un nou pas en altra línia de treball en la que vol aprofundir la localitat

Les propostes concretes que ha presentat el sector empresarial per articular aquestes bonificacions, ara es sotmetran a estudi per tal d’aplicar-ne en la revisió de les ordenances fiscals i entrar en funcionament en 2020.

Cal recordar que aquesta mateixa setmana l’alcalde d’Ontinyent també es reunia amb el Conseller d’Economia, Rafael Climent, per parlar al voltant de la modernització dels polígons de la ciutat a través de subvencions públiques que afavorisquen la implantació d’equipaments d’autoconsum energètic i aprofitament d’energies renovables als polígons industrials ontinyentins.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.