NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Èxit de participació veïnal en el programa de festejos taurins dins del programa de festes

Unes jornades que han comptat amb carretons, vaquetes i bou envolat

Dins de la programació lúdica i festiva, l’Olleria va incloure unes jornades dedicades als festejos taurins. Propostes lúdiques amb carretons per als menuts i vaquetes per als mes grandets, molt demandades a la regidoria de festes per multitud de veïns que volien gaudir i divertir-se amb aquest tipus de propostes. Sens dubte una els actes taurins han estat en un poc en el oblit durant anys, però pareix que tornen a ressorgir en moltes localitats, com a reivindicació veïnal.

Una de les propostes més tradicionals en el programa de festes de les nostres localitats que en l’Olleria enguany ha comptat amb moltíssima participació.

Multitud de veïns de totes les edats van omplir la Revolteta de la localitat i van gaudir dels carretons infantils, de les vaquetes, i del bou envolat amb uns braus a càrrec de la ramaderia Gregorio de Jesús. A més, la Associació Taurina “la Riba” va condecorar a un veterà veí per la seua fidel participació i companyia a tots els esdeveniments programats per la entitat local. 

Com van expressar l’alcalde al final del que est tracta es dins d’un respecte, intentar cobrir les demandes de tots els veïns i acontentar a tots els sector.

Unes jornades taurines de les que també van gaudir sobre tot els joves intrèpids de la localitat i que de segur l’any que ve els veïns tornaran a demanar dins del programa de festes patronals i de moros i cristians


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.