NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Festes Patronals de La Llosa de Ranes 2019

en honor a la Verge del Naixement i el Santíssim Crist del Miracle

La Llosa de Ranes ha acollit del 22 al 27 d’agost les festes patronals en honor a la Verge del Naixement i el Santíssim Crist del Miracle. Unes festes enguany d’enhorabona perquè la localitat ha comptat amb la primera comissió festera composta per xics i xiques de 25 anys amb els Festers Majors Carles i Susana al cap davant. Unes celebracions en les que s’ha notat l’esforç d’aquesta nova comissió i que han arrancat amb multitud d’actes previs com la ortxatada o la inauguració de l’exposició de pintors locals i que durant els dies grans han inclòs al programa multitud d’actes enfocats a tots els públics el dia dedicat als xiquets o el dinar de confraternitat. Amb jornades tradicionals de cultura valenciana i divertits esdeveniments com la nit de paelles o la cavalcada humorística. Unes festes en les que enguany les imatges de la Verge del Naixement i el Crist del Miracle han desfilat juntes degut al temps. Un oratge que també ha posposat diversos actes del programa

Sens dubte unes festes en honor al Crist del Miracle i a la Mare de Deu que en aquest 2019 han marcat un ou inici i s’han engrandit degut al treball de la figura de la Comissió Festera i que a pesar del mal oratge a la recta final, ha fet gaudir als habitants i a tots els que s’han apropat , amb actes de tot tipus i per a tots els públics, amb espectaculars vetllades nocturnes, molt d’ambient de germanor i una festa insuperable. Un any  que mai oblidaran els festers i festeres i que, de segur, tampoc o faran els veïns i visitants.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.