NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Nit de cassoles amb la participació d'unes 700 persones

34 cassoles presentades a concurs amb 4 premis repartits

Dins dels múltiples actes que l’Alcúdia de Crespins celebra en honor al Crist del Mont Calvari i la Divina Aurora, mereix destacar el concurs d’arròs al forn celebrat el dimecres 4 de setembre on es presentaren un total de 34 cassoles i on van eixir al carrer a sopar al voltant de 700 persones. I és que a més de la paella valenciana, coneguda fóra i dins del nostre país hi ha altre plat estrella que també té l’arròs com ingredient principal però on és fonamental la cassola de fang per a la seua elaboració. Aquest és l’arròs al forn i precisament la localitat bateja aquest dia com el de les cassoles.

Fou a les deu de la nit quan aquest plat contundent, enèrgic i molt complet va reunir a veïns, visitants i convidats al voltant de les taules disposades per tota la plaça Generalitat Valenciana. I és que els valencians som abanderats d’aquestes tradicions: gaudir al carrer i a la fresca de la millor gastronomia.

Aquesta Nit de Cassoles, a més, va premiar a les millors, a les més saboroses tenint a un jurat de luxe amb 5 membres que van valorar la presencia, la textura de l’arròs o el punt de sal, entre d’altres aspectes de les 34 cassoles que els veïns van presentar al concurs

Una difícil elecció que finalment van premiar en quart i tercer lloc  a Ximo Bernabeu i a Vicente Llacer respectivament, als que se’ls va obsequiar amb un set de botelles de vi. El segon premi va recaure sobre els festers del 2010 un grup de joves obsequiat amb un cuixot de pernil.

A la fi els festers i festers del 2019 amb la Festera Major Laura Bonay com a representant van lliurar l’ultim dels premis, el primer lloc va ser per a Salva Cavallero. A l’escenari pujaren dues dones a agafar els premis que van aprofitar agraint a l’autor de la cassola l’exquisida elaboració gastronòmica. Un cuixot de pernil i un set de begudes espirituoses molt aplaudides en taula van ser els obsequis que es van emportar aquesta quadrilla d’amics

Uns guanyadors que s’estrenaren enguany com a tals i que van celebrar la seua victòria dedicant-li un vitol al benvolgut patró de l’Alcúdia de Crespins

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.