NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El barri de l'Aurora es plena de farolets d'Alger

Una desfilada infantil que il·lumina els carrers amb molt d'èxit de participació

El dimarts 3 de setembre el barri de la divina aurora de L’Alcúdia de Crespins va celebrar un dels esdeveniments que mes agrada als menuts dins de les festes patronals. La nit del farolet.

A les 22:30 les xirimites de “El Tudell” van donar inici al recorregut des de la plaça de l’ajuntament fins a la plaça de l’aurora on a l’arribada cadascun dels participants va ser premiat amb un caputxet de llepolies.

Més d’un centenar de farolets fets amb els melons d’Alger cautelosament buidats i decorats, amb els ciris dintre, il·luminaren els carrers del recorregut. Una proposta que enguany va comptar amb més participació de l’esperada i que pretén mantenir-se al llarg del temps com una tradició durant les festes.

Una tradicional nit dedicada als menuts de l’Alcúdia de Crespins que no van voler pedres tampoc els festers i festeres.

Una nit del farolet amb la participació de tots els xiquets i xiquetes de la localitat, que va concloure així amb els veïns del barri de l’aurora amb les taules al carrer.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.