NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

500 persones participen al sopar de germanor a la Plaça Constitució

Un esdeveniment que dona inici a les festes patronals en honor al Crist de la Veritat i la Mare de Déu dels Socors

Més de 500 persones es reuniren en la plaça de la Constitució de Rotglà i Corberà, convidats per l’Ajuntament per donar el tret d’eixida a les festes patronals amb el tradicional sopar de baix braç. Una jornada de germanor a la fresca i al voltant de la taula on pràcticament participa tot el poble; dels més menuts, als joves i majors.

Per als veïns aquests són els dies més esperats de tot l’any que els trauen de la rutina on l’alegria i el color envaeixen els carrers; en aquest cas concret es va gaudir de la gastronomia i més tard, de la música en directe.

Les festes patronals de Rotglà i Corberà en honor al Crist de la Veritat i la Mare de Déu dels Socors, la patrona, més coneguda com la Socorreta, són curtes en el temps però amb un programa molt voluminós amb activitats de tot tipus.

I per a les celebracions del de l’any que ve els presentem a la comissió de festers que s’encarregarà de la seua organització; uns joves que ja estan treballant de valent i que es troben molt il·lusionats tant que inclús ens canten amb gran vehemència.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.