NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Jornada d'Acollida al Campus d'Alcoi de la UPV

Els 470 nous estudiants de grau ja coneixen les instal·lacions universitàries

Per tercer any consecutiu, el pavelló esportiu Georgina Blanes ha sigut l’escenari escollit per donar la benvinguda als 470 alumnes de nou ingrés en la tradicional Jornada d’Acollida del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València. Tots ells han conegut més a prop el centre i els seus serveis de la mà del seu director Juan Ignacio Torregrosa acompanyat del regidor de l’Ajuntament d’Alcoi, Alberto Belda. A més els directors acadèmics de cada titulació han donat més informació sobre els graus; s’ha explicat en què consisteix el Programa Integra i també han estat presents grups de Generació Espontània.

Una rebuda exclusiva per als alumnes de grau que han cobert les places ofertes i als que es sumaran els nous estudiants de Màsters, prop d’un centenar, amb les inscripcions encara en curs.

Aquesta jornada d’acollida forma part del programa Integra que té com objectiu principal reduir l’impacte que representa l’accés a la Universitat i facilitar l’adaptació i integració a l’entorn universitari.

Després de conèixer tot el que el Campus els ofereix, els nous alumnes gaudiren d’una picadeta.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.