NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Les festes del carrer Caputxins es citen de nou amb els Moros i Cristians

L'única desfilada existent a la ciutat de Xàtiva

El mes de setembre és dels més prolífics pel que fa a les festes de carrer de Xàtiva i d’elles, les del carrer Caputxins són úniques i singulars per la seua llarga tradició amb més de 40 anys d’història, de realitzar una desfilada de moros i cristians, l’única que es realitza en tota la ciutat. Aquesta tenia lloc el passat dissabte a partir de les 7 de la vesprada i la fantasia en les vestimentes, les diferents esquadres, el ballet i la música van portar la festa de la reconquesta a aquest punt de la capital de la Costera.

Un acte, dels més esperats de les festes, que com ja ve sent habitual als últims anys compta amb convidats d’excepció, regidors de l’Ajuntament i representants del món de les falles.

Enguany s’ha comptat amb la presència dels regidors Xelo Angulo i Juan Giner i la Fallera Major de Xàtiva, Laura Martí que no dubtaren en desfilar com un membre més; l’alcalde Roger Cerdà acudiria com espectador.

Festes com veiem que compten amb el recolzament de l’Ajuntament, també de forma econòmic i complint amb el compromís d’abonar la meitat de la subvenció estipulada abans del seu començament.

La desfilada, amb la participació dels Huracains de Benigànim i la filà local, els Caputxins va comptar enguany amb un gran atractiu la coreografia del ballet d’Alcoi Gabriel Amador.

Però aquesta festa que s’ha desenvolupat del 6 de setembre fins ahir dilluns dia 9 compta amb més atractius que els Moros i Cristians. Durant aquests dies els carrers Caputxins, Amaro Ferri, Teresa Jornet i la Seda s’engalanen per acollir tot tipus d’activitats com el pregó, cercaviles, dinars i sopars i també incloent els de tipus religiós amb missa i processó. Altres protagonistes són, per tant, els clavaris d’enguany, Emilia Torregrosa i el seu home Vicente Peris.

Doncs amb aquest missatge finalitzem convidant a tothom a que ja l’any que ve descobrisquen i participen a les festes del carrer Caputxins de Xàtiva.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.