NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El col·legi Cervantes de Gandia reobri les seues portes

Així dona inici al curs escolar després de la seua rehabilitació integral

Les autoritats municipals de Gandia han elegit el col·legi Cervantes per donar el tret d’eixida al curs escolar 2019/2020, centre que obria les portes als alumnes després de la seua reforma integral. El Cervantes on els alumnes han estat tres cursos en barracons, torna a comptar amb uns serveis en condicions. Més de dos milions d’euros d’inversió serviren per enderrocar-lo mantenint la façana i la reconstrucció amb la creació de nous espais.

Els treballs s’allargaren per la paralització de les obres durant vuit mesos el que va fer que es perderen uns 70 alumnes, que ara s’han recuperat, tenint un total de 380. L’obra ha suposat la construcció d’un aulari infantil i un gimnàs en altura que ha permès no perdre espai al pati.

Parlant ja de forma general, moltes són les fites d’aquest curs per a la ciutat. Una d’elles es que s’ha recuperat la xarxa d’Escoletes que va ser privatitzada entre 2011 i 2015 i que torna a ser pública a més de comptar amb la gratuïtat al tram de 2 a 3 anys amb l’ajuda de la Generalitat.

A més gràcies a una ajuda de la Diputació, s’invertiran prop de 300.000 euros en les 7 escoletes municipals.

Pel que fa a l’educació primària i secundària destaca la posada en marxa del pla Edificant que suposarà la reforma de tots els centres amb una inversió de més de 20 milions d’euros.

En aquesta volta al cole, que s’ha desenvolupat amb total normalitat s’han incorporat 11.028 alumnes; 439 a la xarxa d’Escoletes Municipals; 1851 en Educació Infantil;

4330 a primària; 3413 a l’ESO i 995 en batxillerat. A més durant les últimes setmanes el departament de Trànsit i Mobilitat ha realitzat tot un seguit de mesures per garantir la seguretat dels alumnes.

Com última fita per al present curs es compten amb nous programes pedagògiques en totes les etapes, sobretot en FP.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.