NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Concurs de Paelles i Concurs de Caps Infantils com a preludi de les Festes 2019

Albaida obri boca a les festes patronals amb dos noves propostes pre festes que han tingut gran èxit a la població

A punt d’encetar les festes patronals i de moros i cristians, Albaida ja esta immersa en l’ambient festiu amb la programació de multitud d’actes previs. El dissabte 7 de setembre la localitat va acollir un esdeveniment, el concurs de paelles i cabos, que va comptar amb la participació de totes les filaes morocristianes i les penyes de la localitat i que va servir per a obrir boca als dies grans que es celebraran entre el 9 i el 13 d’octubre.

El dia va arrancar amb un concurs de paelles en l’avinguda de la fira on es van congregar totes les filaes morocristianes i algunes de les penyes de la localitat i on l’ajuntament va habilitar taules per a disfrutar del dinar al carrer, en ambient de germanor.

Un concurs en el que els moros i els cristians van competir i es van esforçar per tal de guanyar el premi a la millor paella. Les elaboracions, fetes a gas butà per tractarse d’una zona asfaltada, van ser tastades per un jurat, amb l’alcalde com a membre, que va fer les seues anotacions a un tríptic on aparegueren representades de totes les filaes. 

 

 

 

 

Una proposta molt ben acollida per els moros i cristians, amb èxit d’assistència i que va omplir l’avinguda de la localitat de l’olor de la recepta gastronòmica per excel·lència dels valencians, la paella.

Ja després de dinar, en la mateixa avinguda es va organitzar un concurs de entrada de cabos infantils, on els menuts i adolescents de les diferents filaes d’Albaida van desfilar dirigint a les seues esquadres de majors, recreant una entrada morocristiana i ensenyant als membres del jurat , el port, el ritme i l’elegància  dels seus passos com a caps d’esquadra al compàs de la musica tradicional de banda.

Un concurs amb una amplia participació de xiquetes en el que també va participar algun que altre menut, com aquest afalagador avituallat amb trage regional que, va provocar l’aplaudiment i el goig dels espectadorsO aquest altre que amb a penes 3 anys d’edat ja va demostrar la seua energia al capdavant de la seua esquadra.

Un renyit concurs de cabos que  finalment van guanyar tres xiquetes. Per una banda Esther de la fila Moros Nous d’Albaida i per l’altra aquestes altres dues, Maria i Victoria de la fila Pirates d’Albaida.

Sens dubte una iniciativa celebrada per primer any a la localit con a preludi de les festes, amb molt bona acollida i que de segur es consolidarà a Albaida dintre del programa d’actes previs en les futures edicions de les festes patronals i de moros i cristians

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.