NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Les festes del Miracle dediquen l'últim dia a honrar al Crist de la Salut

Una jornada que culmina amb la multitudinària processó

La Nit de les Fogueretes marca l’arrencament dels tres dies principals de les Festes del Miracle d’Agullent i a més del patró Sant Vicent, el Crist de la Salut també gaudeix de gran protagonisme. El diumenge 8 de setembre fou el seu dia i la devoció va estar present en cada acte sobretot en la processó al seu honor que arrancava a les vuit de la vesprada on la imatge serà duta a coll per vuit homes per visitar cada racó i cada carrer abrigallada per multitud de veïns amb els ciris encesos en senyal de penitència.

Tot tipus d’actes al seu honor que compta amb l’organització dels Festers del Crist, els que compleixen 45 anys, enguany la Quinta de 1974.

El Crist de la Salut el representa clavat en la creu. Apareix amb el típic pany de puresa de vellut roig amb brodats. El seu cap s’inclina cap la dreta, evitant així el frontalisme i aportant major naturalitat. La seua anda està bellament decorada amb flors i tots els seus fanals, encesos. Darrere d’ella trobem a la comunitat eclesiàstica ;els festers del Crist, regidors i l’alcalde, Pau Muñoz. La nit s’apodera d’Agullent mentre continua l’acte solemne que també compta amb la participació dels xiquets vestits de comunió. Tanca la desfilada l’Agrupació Municipal d’Agullent.

Així les festes del Miracle d’Agullent han intercalat durant tot el cap de setmana actes de caire religiós amb activitats lúdiques o culturals de gran arrelament com la Nit de les Fogueretes.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.