NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Firmes a favor del Fuset

El PP s´uneix als motoristes, els tiradors i els caçadors que recolliran firmes per a evitar que els desallotgen del Fuset, on es pretén crear una zona d´oci

El Partit Popular ha sigut l’únic que, de moment, s’ha unit als motoristes del Motoclub d’Ontinyent, als tiradors del Club de Tir Olímpic i als caçadors de l’associació La Fontana, que intenten evitar que el paratge del Fuset es convertisca en zona d’oci i hagen de deixar les instal·lacions que estan utilitzant des de fa anys. De moment, a través de la plataforma change.org porten arreplegades 782 firmes, però ja han passat de la xarxa al carrer, on distribuiran els formularis per a que la ciutadania puga unir-se contra este projecte del Govern municipal.

La reubicació de les instal·lacions resulta impossible tenint en compte les especificacions legals requerides per a estos col·lectius, així que els afectats es troben indignats per no haver conegut la notícia de mans de l’Ajuntament i per no haver-se assegut a negociar una solució.

La finca del Fuset es va declarar paratge natural local fa molts anys, excepte pel que fa a les instal·lacions dels tres clubs, que estan homologades i compleixen tots els requisits legals, així que el PP recolzarà les iniciatives que porten endavant estos col·lectius per a que no desapareguin.

De moment, l’Ajuntament ha anunciat la creació d’un grup de treball amb entitats, partits i experts per a consensuar els futurs usos de Fuset. La creació d’esta comissió té per objectiu recollir informes tècnics i propostes dels participants i està previst que la primera reunió tinga lloc després de Reis.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.